Forum •    •   1347
  •     Антонов Степан   •   2023, 22 April, 12:30

Одяг у похід

Друзі, вперше хочу піти в гори. Скажіть, який набір речей потрібен в рюкзаку по мінімуму. Дякую.
9 comments
 
Only registered users can add comments to the forum
Login or Register
Rafa Garold
17 April, 03:40
У моєму пошуку інформації про рекламу в Інтернеті я натрапив на захоплюючу статтю про нативну рекламу. Ця стаття https://leadpanda.media/blog/nativna-reklama-scho-tse-take/ допомогла мені зрозуміти суть та особливості цього типу реклами, яка добре вписується у контент та виглядає природно для аудиторії. Читання цієї статті відкрило для мене нові горизонти в сфері реклами і дозволило краще оцінити її ефективність в сучасному медійному середовищі.
Сергій Док
22 February, 14:07
По мінімуму- рюкзак, спальник, каремат(або надувний), палатка (якщо у товариша нема), миска/кружка/ложка. Вітро/вологозахист- мембранна куртка з капюшоном і штані-самоскиди. Змінний сухий комплект білизни (термуха- штані, футболка з довгим рукавом, шкарпетки) обов'язково запакувати в 2-3пакети (наприклад сміттєві) щоб вони в будь-якому разі лишились сухими. Бавовняний одяг не бери і не вдягай (добре мокне, чудово натирає, погано сохне) Багато речей не набирай, бо 1)ідучи під рюкзаком будеш дуже грітись, не знадобляться, а на ночівлю ховатимешся в теплий спальник. 2)воно важке. Воно ппц важке. В ідеалі зібраний рюкзак без їжі-води (включно з одягом що на собі) в тебе важитиме до 10кг. !! Обов'язково трекінгові палиці. Якщо це взагалі перший похід - приєднайся до якоїсь досвідченої групи, признайся що в цьому плані ще нецілований і попроси допомогти зібратись. В такому не відмовляють зазвичай. І знову ж, з першим походом краще зачекай до травня, там трохи більш лайтрві погодні умови будуть, бо кінець лютого- початок березня то найгірше що можна придумати в Карпатах, задоволення великого не отримаєш(сугубе імхо). Ще. Військове/тактичне взуття і рюкзаки- НЕ БЕРИ. Принаймні доки не з'явиться власне розуміння що з того підходить для походів. Взагалі спочатку бажано взяти основні речі в прокаті, там допоможуть підібрати нормальне, трохи розкажуть корисного і воно не лишиться в тебе мертвим вантажем якщо не сподобається.
Tolik Yakymiv
22 February, 17:34
Файно
Сазонов Олег
21 February, 15:42
У похід важливо також обрати якісне взуття https://ukrarmor.com.ua/catalog/takticne-vzuttya/c17 , таке можна підібрати в магазині Ukrarmor. А також тут є мілітарі одяг, котрий ідеально підійде для активного відпочинку. В гори треба завжди брати якісні та практичні речі.
Антонов Степан
20 February, 16:18
Також важливо ще вірно підібрати взуття.
Иван Розінков
27 October, 06:33
Дорогі зараз ціни стали на усі туристичні речі. А в звичайному точно нема сенсу іти в похід. Тому напевно треба добрих знижок чекати на ту саму Чорну п'ятницю, яка вже незабаром буде наприкінці листопада. Ото починаю думати що можна придбати на Чорну п’ятницю? https://blog.comfy.ua/chernaya-pyatnica-kogda-nachnetsya-v-comfy/ і туристичний одяг та дещо з аксесуарів (новий рюкзак) в мому списку точно присутні.
Иван Розінков
2023, 28 April, 09:18
Дуже добре що такий одяг можна швиденько укомплектувати
Филимонов Олег
2023, 23 April, 18:22
Та беріть тільки потрібні речі. Обовязково декілька футболок, сручні штани. І все спорядження.
Star New
11 April, 22:05
В поході ще головне добре бачити . Існують різні контактні лінзи, наприклад, такі як жорсткі чи м'які. Ви можете підібрати для себе лінзи за допомогою консультації професійних лікарів та зможете лінзи купити онлайн https://opticaluxor.ua/catalog/kontaktni-linzi на цьому сайті. Тут представлений широкий асортимент, де кожна людина зможе підібрати для себе лінзи за його призначенням.
 

You can use the mobile application "Trekking Carpathians" to work with the forum. Your discussions will always be with you