Форум •    •   1381
  •     Антонов Степан   •   2023, 22 квітня, 12:30

Одяг у похід

Друзі, вперше хочу піти в гори. Скажіть, який набір речей потрібен в рюкзаку по мінімуму. Дякую.
9 коментарів
 
Лише зареєстровані користувачі можуть додавати коментарі у форум
Ввійти або Зареєструватися
Rafa Garold
17 квітня, 03:40
У моєму пошуку інформації про рекламу в Інтернеті я натрапив на захоплюючу статтю про нативну рекламу. Ця стаття https://leadpanda.media/blog/nativna-reklama-scho-tse-take/ допомогла мені зрозуміти суть та особливості цього типу реклами, яка добре вписується у контент та виглядає природно для аудиторії. Читання цієї статті відкрило для мене нові горизонти в сфері реклами і дозволило краще оцінити її ефективність в сучасному медійному середовищі.
Сергій Док
22 лютого, 14:07
По мінімуму- рюкзак, спальник, каремат(або надувний), палатка (якщо у товариша нема), миска/кружка/ложка. Вітро/вологозахист- мембранна куртка з капюшоном і штані-самоскиди. Змінний сухий комплект білизни (термуха- штані, футболка з довгим рукавом, шкарпетки) обов'язково запакувати в 2-3пакети (наприклад сміттєві) щоб вони в будь-якому разі лишились сухими. Бавовняний одяг не бери і не вдягай (добре мокне, чудово натирає, погано сохне) Багато речей не набирай, бо 1)ідучи під рюкзаком будеш дуже грітись, не знадобляться, а на ночівлю ховатимешся в теплий спальник. 2)воно важке. Воно ппц важке. В ідеалі зібраний рюкзак без їжі-води (включно з одягом що на собі) в тебе важитиме до 10кг. !! Обов'язково трекінгові палиці. Якщо це взагалі перший похід - приєднайся до якоїсь досвідченої групи, признайся що в цьому плані ще нецілований і попроси допомогти зібратись. В такому не відмовляють зазвичай. І знову ж, з першим походом краще зачекай до травня, там трохи більш лайтрві погодні умови будуть, бо кінець лютого- початок березня то найгірше що можна придумати в Карпатах, задоволення великого не отримаєш(сугубе імхо). Ще. Військове/тактичне взуття і рюкзаки- НЕ БЕРИ. Принаймні доки не з'явиться власне розуміння що з того підходить для походів. Взагалі спочатку бажано взяти основні речі в прокаті, там допоможуть підібрати нормальне, трохи розкажуть корисного і воно не лишиться в тебе мертвим вантажем якщо не сподобається.
Tolik Yakymiv
22 лютого, 17:34
Файно
Сазонов Олег
21 лютого, 15:42
У похід важливо також обрати якісне взуття https://ukrarmor.com.ua/catalog/takticne-vzuttya/c17 , таке можна підібрати в магазині Ukrarmor. А також тут є мілітарі одяг, котрий ідеально підійде для активного відпочинку. В гори треба завжди брати якісні та практичні речі.
Антонов Степан
20 лютого, 16:18
Також важливо ще вірно підібрати взуття.
Иван Розінков
27 жовтня, 06:33
Дорогі зараз ціни стали на усі туристичні речі. А в звичайному точно нема сенсу іти в похід. Тому напевно треба добрих знижок чекати на ту саму Чорну п'ятницю, яка вже незабаром буде наприкінці листопада. Ото починаю думати що можна придбати на Чорну п’ятницю? https://blog.comfy.ua/chernaya-pyatnica-kogda-nachnetsya-v-comfy/ і туристичний одяг та дещо з аксесуарів (новий рюкзак) в мому списку точно присутні.
Иван Розінков
2023, 28 квітня, 09:18
Дуже добре що такий одяг можна швиденько укомплектувати
Филимонов Олег
2023, 23 квітня, 18:22
Та беріть тільки потрібні речі. Обовязково декілька футболок, сручні штани. І все спорядження.
Star New
11 квітня, 22:05
В поході ще головне добре бачити . Існують різні контактні лінзи, наприклад, такі як жорсткі чи м'які. Ви можете підібрати для себе лінзи за допомогою консультації професійних лікарів та зможете лінзи купити онлайн https://opticaluxor.ua/catalog/kontaktni-linzi на цьому сайті. Тут представлений широкий асортимент, де кожна людина зможе підібрати для себе лінзи за його призначенням.
 

Ви можете використати мобільний додаток "В Похід Карпатами" щоб працювати з форумом. Ваші обговорення будуть завжди з вами