Forum • General discussion   •   600
  •     Roman Gelembjuk   •   1 December, 16:00

Штучний інтелект для допомоги в походах

На нашому сайті появився Олекса - ШІ Асистент. За посиланням https://vpohid.com.ua/aichat/ З ним можна спілкуватися як з людиною. Він знає все про походи і може відповідати на ваші питання. Ви можете запитати в нього все що хочете про походи в Карпатах! Давайте обговоримо чи може бути такий інструмент корисним. Я планую його вдосконалювати наступні місяці. В цьому інструменті використовуються OpenAI АПІ з підключенням бази даних інформації яка є на нашому сайті https://vpohid.com.ua/ Якщо ви вже спробували, поділіться враженням. Чи може реально бути корисним?
3 comments
 
Only registered users can add comments to the forum
Login or Register
L. Maher Margaret
24 April, 11:58
Ваша ідея використання штучного інтелекту для створення ШІ Асистента для походів звучить цікаво і корисно. Такий інструмент може бути дуже корисним для людей, які цікавляться активним відпочинком та походами в Карпатах. Так розумію, що ви цікавитеся ІТ, тому можливо вам цікаво зайнятися [url=https://www.procoding.com.ua/]https://www.procoding.com.ua/[/url] веб програмуванням. Якщо так, то поділюся корисними навчальними матеріалами з цього питання. Нехай щастить у навчанні.
Даліла
28 January, 10:59
Я запитала Олексу про маршрути в квітні з Бурштина. Він відповів: У квітні біля Бурштина рекомендовано вибратися на такі маршрути: 1. Маршрут "Заросляк - о.Несамовите - г. Пожижевська - Заросляк": - Вершини: Туркул (1933 м), Данцер (1855 м), Пожижевська (1822 м) - Цікаве на маршруті: ринок на Заросляку, озеро Несамовите, скали, озеро Верхнє - Відстань: 13.5 км - Тривалість: 6 годин - Рівень: початківець - Посилання на всю інформацію про цей маршрут: [карпати.com - маршрут 9](https://karpaty.com/administrator/routes/v/route/9/) 2. Маршрут "г.Синячка з м.Яремче": - Вершини: Погар (1210 м), Синячка (1384 м), локальна вершина (991 м), Чорногориця (991 м) - Цікаве на маршруті: стежка до найстарішого дерева, водоспад Дівочі Сльози, маршрут Яремче - гора Синячка - Яремче - Відстань: 20.3 км - Тривалість: 6 годин - Рівень: початківець - Посилання на всю інформацію про цей маршрут: [карпати.com - маршрут 10](https://karpaty.com/administrator/routes/v/route/10/)【7†джерело】.
Даліла
28 January, 11:01
Але karpaty.com. не відкривається
 

You can use the mobile application "Trekking Carpathians" to work with the forum. Your discussions will always be with you