Forum • General discussion   •   618
  •     Иван Розінков   •   10 October, 09:41

Безпека дому

Збираюсь в похід, але страшно дім залишити без нагляду. Сусіди у мене такі, що навряд чи подивляться. Що придумати можна, щоб не переживати? Може друзів просити пожити декілька днів? А як у вас?
16 comments
 
Only registered users can add comments to the forum
Login or Register
L. Maher Margaret
24 April, 11:59
Дякую!
Мавка
30 March, 17:20
Колеги, а може хтось знає, де замовити драбину на горище?
Фастова Милана
1 April, 08:26
На замовлення робіть
Сазонов Олег
7 March, 18:02
Про безпеку варто подбати не лише залишаючи свій дім, але й знаходячись поза його межами. Для комфортних подорожей можна замовити будинок на колесах (трейлер) https://sipatlas.com.ua/projects/trailers/ , такі будинки трейлери в Україні «СIП АТЛАС» виготовляє. Подивіться на сайті, це дійсно варте уваги.
Backer Emily
24 February, 19:57
посмотрим
Мавка
1 February, 16:28
А якби вчасно звернулись за допомогою, такої ситуації вдалось би уникнути. Возили сусіда в наркологічний центр, щоб вивести із запою https://med-zahid.com.ua/ua/uslugi/vivedennya-iz-zapoyu/ . Потім тут же пройшов лікування та став нормальною людиною. Працює, радіє життю.
Филимонов Олег
1 February, 12:21
До речі, недавно випадок був, згадав я.. Лишили дім на сусіда, а той бухарик запойний Спалив людям хату.. Жесть така.
Сазонов Олег
18 January, 16:42
А щоб техніка була справна, потрібно майстра викликати. У мене так сталось, що почав котел дивно гудіти. Я швидко викликав майстра та знадобився терміновий ремонт. Запчастини замовив у цьому магазині https://master-plus.com.ua . Дуже вигідно та дешево мені ремонт обійшовся.
Ілля
24 February, 03:53
Може це не котел гуде, а димар, який вимагає чищення кваліфікованим фахівцем https://dim-vent.com.ua/ ? Накопичення відкладень та забруднень у котлі або його компонентах може спричинити шум при його роботі. Це може вимагати ретельного чищення та обслуговування. Рекомендується звернутися у Димовентсервіс.
Мавка
18 January, 11:05
Дуже важливо, щоб вся техніка в домі була справна.
Антонов Степан
6 December, 09:31
Безпека - це не лише про захист від крадіїв. Варто ще й про інші моменти подбати. Придбав блоки автоматики https://kwitka.com.ua/generatory/bloki-avtomatiki-ats-avr/ . Для чого це потрібно, думаю, всі знають. А як ні, то отримайте консультацію в магазині. Купувати тут дуже вигідно різні товари для дому.
Фастова Милана
27 November, 18:09
Я також так вважаю
Антонов Степан
10 November, 11:19
Про безпеку варто подбати
Филимонов Олег
12 October, 08:46
Така цікава ситуація... Ніби й погано, щоб чужі в домі жили, але й без нагляду страшно залишити дім. Чому у вас нема охорони? Я живу у квартирі, сусіди хороші, але більше надіюсь на швидку реакцію охоронців, де послугу замовив. Ціна https://ohholding.com.ua/uk/ohrana-zhilja/ohrana-kvartir тут доступна, тому я навіть не думав відмовлятись від якісних послуг.
Green
10 October, 19:04
якщо у вас там шастають, то попроси когось пожити, із друзів чи родичів. зазвичай це всім цікаво:) у нас так:) але у нас і не шастають. і коту не нудно)
Соболева Алина
10 October, 13:48
В мене охорона підключена. Тому проблем нема. Можу в будь-який час поїхати чи піти куди давгодно.
 

You can use the mobile application "Trekking Carpathians" to work with the forum. Your discussions will always be with you