Trekking
Carpathians

Годинники для туризму та на кожен день

Nikolays 23 2021, 9 March, 10:43 5245
Створю тему для обговорення вибору годинників. Нещодавно купив собі годинник з яким можна ходити в походи/рибалку/полювання і мати основні дані (висота, тиск, барометр, gps) на руці. Поки розібрався з користуванням на дві третини. Якщо є власники таких або подібних, цікаво почути про досвід користування.

Comments 13

Only registered users can add comments to the forum

Костянтин
Amazfit T-Rex 3 - користуюсь з грудня 24. Це мабуть найліпший годинник у мене без компромісів. І в горах і на КОПі показує все що я забажаю. Батарея тримає - на початок походу 100% - сутки дорога 96% - 1 день походу 71% - другий день походу 55% - третій день походу 32% - четвертий день походу до 14.00 - 25% - ще дорога пошти сутки - 19%. В режимі піший туризм писали трек на гуглі, швидкість, висоти, пульс, серце і тп ночами сон...
Віталік
Усім привіт! Друзі, підкажіть будь ласка по годиннику Garmin. Хто може записати хороші карти для походів?
Чугусов Игорь
Мені зайшли смарти KOSPET TANK T3 ULTRA 2. Альтиметр, пульсометр, GPS, IP68. Попав як раз на знижку на сайті https://mens-watch.com.ua/ то мені вони обійшлись на той момент в 3900 грн
L. Maher Margaret
Гарний годинник
Соболева Алина
А як на мене, то краще вже смарт.
Олександр Бані
Huawey HONOR GS pro. 120 баксів. Абсолютно адекватний цінник, не 1000у.о.+ як на гарміни чи суунто. Автономність максимальна, НІХТО не витримає 3 тижні без підзарядки в режимі БЕЗ будь якої економії, чи 2 доби в режимі GPS. Протиударні, альтіметр, барометр, гарна підтримка і функціонал. Доведе до початкової точки зворотнім шляхом по маршруту або по азимуту. Звичайно, якщо ви мега про, маєте купу грошей - тоді Гармін фенікс 6
Vasul Lviv
Доброго дня. В мене Amazfit T-Rex 2. Був досить приємно вражений. Чекав на менше. Є абсолютно все. Якщо ви фанат то так звичайно беріть Garmin ... Чи ще щось в районі 1000 у.о. Я катаю на велосипеді в день по 300 км і можу пройти по горах "файно". І мені їх повністю хватає. До техніки я дуже вибагливий тому думаю якщо мені підійшли то багато кому теж підійде. Ціна зараз на них біля 8000 Гр. Вага 66 грам . Дуже легкі. Немає металу тому руку не морозять. Кожну копійку відпрацьовують. Єдиний мінус що карту не можна загрузити. Але можна трек закинути . З треків якісь точки зробити і зберегти. Автономність 2 тижня в режимі смарт годинника. В програмі Osmand можна прямо в поході намалювати трек і закинути на годинник. По блютух без всяких кабелів. Ціна/якість ідеальний варіант. Тому рекомендую!
Oлександр
Garmin instinct, до нього був Amazfit bip, за ціною дуже не равноцінний обмін, але не сказав би що функціонал компенсував витрати, кращє б почекав виходу наступного bip, або щось з лінійки Amazfit
Oлександр
Garmin Instinct, два роки користування, тільки позитивні емоції
Djack-UA
Garmin Fenix 6 Pro. І годинник, і навігатор, і ще купа всього корисного.
Артём 433.075 мГц
Skmei processor 1358 Користуюсь вже рік. Всім задоволений.
Ura
Щодо годинників ,то однозначно casio
Чугусов Игорь
так, на ті гроші, які вони коштують - супер!