Forum • Equipment   •   1777
  •     Andriy Petryk   •   2023, 12 December, 19:24

Покупка спорядження за кордоном. Доставка

Мої вітання мандрівникам ! Хочу придбати намет. 3 місний . 3 сезонний. Всі розповідають, що купують за кордоном по адекватних цінах. Хто і де купує і як з доставкою? Будь-ласка поділіться досвідом.
16 comments

Only registered users can add comments to the forum
Login or Register
Назар
31 July, 12:50
Тема купівлі спорядження за кордоном завжди актуальна. Особисто я часто замовляю з military.eu ціни там адекватні, а доставка в Україну працює швидко і без проблем із митницею. Щодо наметів, раджу дивитись моделі з хорошою водонепроникністю і вагою під ваші потреби. А хто ще має досвід замовлень з ЄС чи інших країн?
Андрій
30 July, 09:54
Чудово бачу, що спогади про Sierra Designs Nitro 800 20°F підтверджують його надійність і легкість. Особливо цінним є квілтова конструкція — вона справді економить вагу й забезпечує комфорт без втрати тепла.
Назар
31 July, 12:50
Так, квілтова конструкція це реально крута фішка для легких спальників. Вона дозволяє уникнути зайвого об’єму та ваги, що дуже важливо в тривалих походах. А ти пробував цей спальник в умовах сильного вітру чи вологи? Як він там себе поводить?
MERSI
17 July, 17:57
Я купляю все на military.eu там і ціни адекватні і доставка
Андрій
30 July, 09:56
Згоден на military.eu завжди закупаюсь ціни супер
Назар
31 July, 12:51
Повністю підтримую! Military.eu це справді зручний і надійний магазин для туристичного спорядження. Особливо подобається, що часто бувають акції і можна знайти хороші брендові речі за розумною ціною.
Vill Bet
7 May, 18:14
супер форум https://vpohid.com.ua/
Ewing Kenneth
2024, 25 April, 07:28
Привіт.
Иван Розінков
2024, 22 March, 13:45
А де можна купити все для військових?
Андрій
30 July, 09:50
На military.ua купив собі Mil-Tec Teesar Squad 5' Boots Multicam (посилання https://military.eu/en/p/mil-tec/mil-tec-teesar-squad-5-boots-multicam-169766) думаю для выйськових там точно все буде
Назар
31 July, 12:51
Так, на military.eu дійсно великий вибір військового спорядження від взуття до тактичного одягу і аксесуарів. Плюс часто бувають акції і хороші відгуки від користувачів.
Соболева Алина
2024, 8 March, 10:01
Так ви праві
Ілля
2024, 2 February, 14:11
За кордоном всі ціни адекватні. Я купував дещо. У нас такі ціни теж є, але треба пошукати, щоб не ошукали.
Muzohol
2024, 2 April, 10:24
Цікава тема. Дякую. Було б непогано, якщо буде більше варіантів.
Андрій
30 July, 09:58
Цілком погоджуюсь. За кордоном часто ціни більш прозорі, а вибір більший. У нас теж можна знайти адекватні пропозиції, але дійсно — треба витратити трохи часу на пошук, порівняння і перевірку продавців, щоб не натрапити на перекупів або «модну» накрутку.
Назар
31 July, 12:52
Так, пошук і порівняння це ключ до хороших покупок. Я сам часто відстежую кілька магазинів і акцій, щоб не переплачувати. Якщо комусь цікаво, можу поділитися списком надійних магазинів з хорошими цінами та доставкою в Україну.

You can use the mobile application "Trekking Carpathians" to work with the forum. Your discussions will always be with you