1 June, 15:05
дуже раджу спорядження з мілітарі.пл, замовляли там з хлопцем, доступні ціни та чудова якість
8 June, 11:21
посилка прийшла десь за 5 днів, досить швидко як для міжнародної доставки. Якщо все є на складі, відправляють оперативно. Раджу одразу перевірити доступність товару, тоді не буде затримок.
18 June, 08:52
А що саме Ви замовили? Як виглядає якість спорядження? Іноді на сайті все виглядає гарно, але коли приходить замовлення, тоді справді видно, яка якість спорядження.
21 June, 15:24
Замовляли кілька речей: термобілизну, налобний ліхтар, тактичні рукавиці й рюкзак на 30 л. Все прийшло добре упаковане, без пошкоджень. Шви акуратні, матеріали міцні, нічого не виглядало "одноразовим". Особливо ліхтар реально витримав і дощ, і бруд. Так що можу сміливо радити, хоча, звісно, краще дивитися, чи є на складі й читати опис уважно.
2024, 2 February, 14:11
За кордоном всі ціни адекватні. Я купував дещо. У нас такі ціни теж є, але треба пошукати, щоб не ошукали.
8 June, 11:26
Підтверджую, я замовляла на military.eu/ua — ціни адекватні, особливо якщо порівнювати з тим, що пропонують у нас. Головне — знати, що шукаєш. У нас іноді можна знайти щось подібне, але часто або дорожче, або якість гірша. А тут усе чітко: замовив, оплатив, отримав за кілька днів.
21 June, 15:30
Так, можу порадити кілька речей, які реально себе виправдали. Налобний ліхтар Fosco Tactical легкий, витривалий, із запасом світла, навіть після кількох дощових ночей не підвів. Термошкарпетки KOMBAT UK добре тримають тепло й не стираються після кількох прань. Рюкзак M-Tac Assault Pack (20 л) дуже зручний, є система MOLLE, лямки м’які, добре сидить, не тисне. Загалом, military тримає якість. Головне перед замовленням перевірити, чи є все в наявності, тоді й доставка буде швидкою (мені прийшло за здається 4 дні). посилання можу кинути нижче
21 June, 15:32
https://militaria.pl/ua/p/nalobnij-lihtarik-fosco-tactical-headlamp-black-140-ljumeniv-57976 - оце той ліхтарик
https://militaria.pl/ua/p/rjukzak-m-tac-assault-pack-20-l-black-338251 - та рюкзак мій
шкарпетки не кидаю, бо бачу вже їх немає, але можна там теж подивитися по відгукам