Мобільний інтернет в Карпатах. Карта покриття

На платформі “В Похід Карпатами” реалізовано нову функцію “Карта – інтернет – покриття”. Як у мобільному додатку, так і на веб-сайті вже можна переглядати області, де є доступний мобільний інтернет.

Як працює ця нова функція

На веб-сайті ви можете бачити цю інформацію на карті. Потрібно відмітити значок “Інтернет підключення”. Якщо ви переглядаєте карту на смартфоні, то ці налаштування розміщені знизу під картою.

Області інтернет-зв’язку будуть відображені як помаранчеві полігони. Клікаючи на них, ви отримаєте необхідну детальну інформацію.

Ви зможете бачити не тільки область покриття інтернетом, а й конкретні назви мобільних операторів, які мають покриття в цих місцях.

У мобільному додатку “В Похід Карпатами” ця функція працює подібним чином. Але Додаток має ширші можливості. Зокрема, буде вказано відстань до місця, де зафіксовано інтернет покриття. Ця підказка допоможе знайти найближче місце з мобільним інтернетом перебуваючим в Карпатах.

У мобільному додатку інформація про покриття інтернетом доступна “без інтернету”, тобто ці дані зберігаються прямо у смартфоні і є завжди доступними.

Як використовувати інформацію про інтернет покриття

На етапі планування вашого походу мобільний додаток або веб-сайт стане для вас добрим помічником і пригодиться для визначення маршруту, допоможе обрати місця для привалів з наявним інтернет покриттям у випадку, якщо вам важливо бути на зв’язку.

Під час походу ви зможете оперативно визначити наявність інтернет покриття поблизу при виникненні негайної потреби вийти на зв’язок. Дізнаєтеся, яка відстань до найближчого відомого місця з наявним інтернетом, і який мобільний оператор має там сигнал.

Не тільки інтернет, але і дзвінки

Очевидно, що у місцях з наявним мобільним інтернетом є також і достатній сигнал для телефонного дзвінка. Тому цю функцію можна використати для пошуку сигналу мобільного оператора для дзвінка. Іноді туристи опиняються у складних обставинах. Дзвінок стане необхідністю в екстрених ситуаціях: для виклику допомоги чи інших випадків.

До речі, рятувальні служби в Карпатах завжди будуть готові прийняти ваш виклик, бо їхні контакти будуть наявні у вашому телефоні завдяки використанню вами мобільного додатку “В Похід Карпатами”. В Додаток вбудований довідник з даними, які автоматично оновлюються при потребі. В Карпатах не варто нехтувати небезпекою.

Думаю, вас зацікавить і окремий довідник транспортних компаній (на випадок, якщо вам потрібен трансфер).

Відео презентація цієї функції

За цим посиланням можете побачити, яким є покриття інтернетом на Чорногорі.



P.S. Не забудьте підписатися на наші оновлення у Facebook, щоб знати коли вийдуть нові версії мобільного додатку. Для цього вподобайте нашу Facebook сторінку!
І приєднуйтеся до нашої групи, там ми спілкуємося про Карпати!

Мобільний додаток для android телефонів "В Похід Карпатами"

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *