Похід в Карпати з провідником. Допомагаємо з пошуком гіда

На платформі “В Похід Карпатами” з’явився новий розділ – “Гіди та провідники”.

Кожного дня я отримую повідомлення та телефонні дзвінки з питаннями про послуги гіда для походу в Карпати. Мені доводиться пояснювати, що я не гід і не займаюся комерційними походами. Інформація на веб-сайті та мобільному додатку зібрана та представлена для людей, які самостійно мандрують горами. Але бачу, що веб-сайтом та додатком цікавляться і користувачі, в яких є бажання іти в похід, але здійснити його вони б хотіли разом з провідником. Зважаючи на таких туристів, я вирішив доповнити додаток.

Це буде окремий розділ для пошуку гіда. Ідея проста – дозволити професійним комерційним гідам та туристичним компаніям розмістити інформацію про свої послуги з прив’язкою до місць та маршрутів, щоб знайти клієнтів. Таким чином зможемо вирішити проблему з гідами і надати можливість всім бажаючим відкривати для себе Карпати.

Як це працює

На веб-сайті “В Похід Карпатами” є новий розділ Гіди. Там власне і можуть реєструватися туристичні компанії та індивідуальні провідники в Карпатах, щоб про їх послуги дізналися користувачі нашого ресурсу. На цій же сторінці є посилання для Реєстрації в цьому каталозі.

Кожен зареєстрований гід обирає список маршрутів з нашого каталогу Маршрутів у Карпатах, і визначає де слід показувати його профіль. Це полегшує пошук гіда для наших користувачів. На сторінці кожного маршруту можна побачити перелік гідів та туристичних компаній, які можуть повести вас по цьому маршруту, якщо ви не хочете іти самостійно. Наприклад, маршрут Перехід по Чорногірському хребту має такий перелік гідів та компаній.

Гіди у мобільному додатку “В Похід Карпатами”

Інформація про гідів є досупною також і у мобільному додатку. Новий інструмент “Гіди” є у головному меню та на головному екрані в розділі Послуги.

Так само, як і на сайті, перелік гідів можна побачити для кожного конкретного маршруту.

Я надіюся, що за допомогою створеного нового розділу на нашій платформі мандрівники при потребі знайдуть собі провідника, а провідники отримають більше нових клієнтів.

П.С. Якщо ви гід або туристична компанія, реєструйтеся у цьому каталозі за посиланням.



P.S. Не забудьте підписатися на наші оновлення у Facebook, щоб знати коли вийдуть нові версії мобільного додатку. Для цього вподобайте нашу Facebook сторінку!
І приєднуйтеся до нашої групи, там ми спілкуємося про Карпати!

Мобільний додаток для android телефонів "В Похід Карпатами"

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *