Додавання нових місць та приватні мітки

В останньому оновленні мобільних додатків “В Похід Карпатами” для Android та iOS появилася можливість зберігати приватні позначки для місць на карті. І загалом покращено процес додавання місць на карту.

Тепер користувач може вибрати чи він хоче додати позначку на карту видиму для всіх, чи позначка буде видима лише йому. Раніше всі позначки додані в додатку “В Похід Карпатами” були видимі для всіх користувачів.

Серед типів місць які можна додавати ж нові типи. Це Парковка та Фотографія.

ІНформація про парковки в Карпатах цікавить багатьох мандрівників. Тепер ми зможемо обмінюватися цією інформацією.

Тип міток “Фотографія” підійде для випадків, коли в своєму поході ви зробили чудові фотографію і хочете поділитися нею з іншими мандрівниками з привʼязкою до місцевості де зроблено фото.

Приватні мітці будуть видимі лише для вас. Часто є потреба позначити якісь місця на карті, в тому числі тимчасово в межах одного походу. Для цього і потрібні приватні мітки.

В даній версії мобільного додатку додавати місця можна лише безпосередньо в місці де знаходиться мандрівник. Пізніше, буде можливість додавати місця в будь-якому місці.

Ці зміни доступні у версії додатку 2.2.0 Android та 1.3 iOS



Ви можете допомогти розвивати цей проєкт. Найпростіше, що ви можете зробити це підписатися на канали та сторінки в соціальних мережах

Встановіть мобільний додаток для подорожей Карпатами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *