Тестування версії 2.0 на Андроід

Оновлений додаток “В Похід Карпатами” вже готовий до виходу. Це не остаточний варіант, інтерфейс ще буде мінятися . В наступні місяці я планую регулярно випускати оновлення щоб вдосконалити саме дизайн та інтерфейс. Набір інструментів залишився такий як і був: маршрути, карта, чат та інше.

На даний момент нова версія ще не доступна для всіх, лише для користувачів, які погодилися стати бета-тестерами мобільного додатку “В Похід Карпатами” для Андроід.

Режим бета-тестування на платформі Play Services дозволяє перевірити нові версії мобільних додатків на обмеженій кількості добровольців – бета-тестерів.

Отже, якщо ви готові перевірити роботу нової версії перейдіть за посиланням https://play.google.com/apps/testing/com.gelembjuk.mytrekking і там підтвердіть готовність отримати бета-версію мобільного додатку “В Похід Карпатами”. Через деякий час ви зможете встановити цю версію звичайним способом через Play Services на вашому Андроід телефоні.

Якщо ви знайшли якісь проблеми в роботі додатку то пишіть на емейл vpohid.com.ua@gmail.com



P.S. Не забудьте підписатися на наші оновлення у Facebook, щоб знати коли вийдуть нові версії мобільного додатку. Для цього вподобайте нашу Facebook сторінку!
І приєднуйтеся до нашої групи, там ми спілкуємося про Карпати!

Мобільний додаток для android телефонів "В Похід Карпатами"

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *