“Явірник” – нова версія мобільного додатку!

Сьогодні презентуємо нову версію мобільного додатку для походів Карпатами. Версія – 1.2.0 “Явірник”

Відтепер версії додатку, крім номера, будуть мати також символічну назву, яка стосується Карпат. Ця версія буде називатися –“Явірник”

Найбільша нова функція – Каталог маршрутів та можливість слідувати обраному маршруту. В списку будуть всі маршрути, які є на нашому сайті у відповідному каталозі.

Зараз в каталозі є більше 100 маршрутів . Представлені всі гірські масиви Карпат.

Для маршрутів вказано довжину, складність, населені пункти старту та фінішу, вершини на маршруті, цікаві місця тощо. Користувачі можуть додавати свої фото та коментарі, обмінюватися досвідом проходження маршрутів.

Користувач обирає маршрут і йде в похід. В процесі додаток показує пройдену відстань, відстань до кінцевої точки, звертає увагу на відхилення від маршруту.

Інші вдосконалення

Реалізовано певні задуми щодо вдосконалення “внутрішньої кухні” мобільного додатку. Це те, що не видно користувачам, але впливає на ефективність роботи додатку.

Інформація про встановлення мобільного додатку “В Похід Карпатами” .

Скріншоти нової версії



P.S. Не забудьте підписатися на наші оновлення у Facebook, щоб знати коли вийдуть нові версії мобільного додатку. Для цього вподобайте нашу Facebook сторінку!
І приєднуйтеся до нашої групи, там ми спілкуємося про Карпати!

Мобільний додаток для android телефонів "В Похід Карпатами"

2 коментарі до ““Явірник” – нова версія мобільного додатку!”

  1. Добрий день. Оновив мобільний додаток до версії 1.2.0 (з маршрутами). Хочу переглянути детально маршрут на карті. При переміщенні і зближенні додаток (чи смартфон) підвисає і додаток припиняє свою роботу. Переглянути детально неможливо. Можливо через те, що на момент перегляду я не в Карпатах ? Підкажіть, будь-ласка.
    З повагою до розробника.

    P.S. Не можу авторизуватись в мобільному додатку. Чи авторизація наразі не активна ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *