Маршрути походів Карпатами. Вже на нашому сайті!

Відколи було створено наш сайт “В Похід Карпатами” та мобільний додаток, надійшло багато запитань та прохань про маршрути для походів.
Каталог об’єктів – це добре, але користувачі веб-сайту та мобільного додатку хочуть бачити маршрути для своїх майбутніх походів.

Повідомляємо про запуск нового розділу веб-сайту – “Маршрути Карпат“!

Поки що лише на веб-сайті. Підтримка маршрутів у мобільному додатку незадовго з’явиться (не пізніше 2-х тижнів).

Каталог маршрутів буде постійно розширюватися. Ми плануємо додати більшість відомих маркованих маршрутів до кінця січня 2020.

А також очікуємо на зворотній зв’язок з відвідувачами цього веб сайту. До маршрутів в каталозі можна додавати коментарі та фотографії. Якщо є якісь зауваження до точності маршрутів чи опису та іншої інформації, пишіть коментар – і дані будуть виправлені.

Окремо слід сказати про кольори, якими позначено маршрути на карті. Наші позначення можуть не співпадати з позначеннями на інших картах. оскільки ми будуємо маршрути, а не просто окремі стежки. Зазвичай один маршрут може складатися із декількох різних маркованих стежок. Стосовно вибору кольорів ще працюємо над тим, як представити цю інформацію краще.

Ми вказуємо маршрути так, щоб початок або кінець (або і те й інше) знаходилися в населеному пункті або поблизу. Щоб легше було добратися до початку маршруту, або повернутися з походу. Окремо для населених пунктів в нашому каталозі є транспортна інформація.

Для кожного маршруту визначаються гірські вершини, через які він проходить, та цікаві місця на маршруті.

В мобільному додатку “В Похід Карпатами” буде не лише каталог маршрутів та відображення їх на карті, а також функція “походу по маршруті”, яка допоможе триматися вибраного маршруту впродовж походу.

Перейти до каталогу маршрутів. Також, переглядайте маршрути на інтерактивній карті.



P.S. Не забудьте підписатися на наші оновлення у Facebook, щоб знати коли вийдуть нові версії мобільного додатку. Для цього вподобайте нашу Facebook сторінку!
І приєднуйтеся до нашої групи, там ми спілкуємося про Карпати!

Мобільний додаток для android телефонів "В Похід Карпатами"

3 коментарі до “Маршрути походів Карпатами. Вже на нашому сайті!”

  1. А чи будуть друковані видання? Наприклад, ВСІ МАРШРУТИ (сухо чисто для вибору який вибрати…). Або АТЛАСи, або з надрукованими коментами щодо маршрутів, фото. Наприклад, подарункові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *