Нова версія мобільного додатку “В Похід Карпатами”

Чудова новина для всіх користувачів нашого мобільного дотатку та для всіх любителів гірських походів!

Нова версія 1.1.0 готова до використання!

Що нового?

Найбільше оновлення – це база даних інформації про села і міста Карпатського регіону та інтеграція її з картою.

Ця функція є надзвичайно важливою для походів у Карпати. Необхідність мати в наявності інформацію про найближче розташування населених пунктів під час походу виникає часто. Особливо це стосується даних щодо руху громадського транспорту.

Нова версія мобільного додатку позбавить вас від хвилювань в очікуванні маршрутки чи потягу. Відтепер розклад руху пасажирського транспорту в усіх селах та містах Карпат завжди буде під рукою. Ця інформація зберігається у телефоні та не потребує з’єднання з інтернетом . Проте підтримується регулярне автоматичне оновлення даних, якщо є потреба.

Не менш важливе оновлення – змінено інтерфейс головного екрану. В попередній версії головний екран був “сирим” та малоінформативним. Проведено роботу із розширення інформативності та корисності головного екрану нашого додатку.

Ще одне технічне покращення – дані відтепер завантажуються швидше і будуть доступними одразу після встановлення додатку (а не приблизно через 5 хв після встановлення як це було раніше)

Оновіть додаток у своєму телефоні або встановіть , якщо ви ще не користувалися ним. Знайдіть додаток у Google Play (Play Markets) вашого телефону за назвою “В Похід Карпатами”

Нам дуже цікава ваша думка про нову версію мобільного додатку, щоб продовжити роботу по його удосконаленню. Напишіть свої відгуки на фейсбук сторінці або іншим зручним способом.



P.S. Не забудьте підписатися на наші оновлення у Facebook, щоб знати коли вийдуть нові версії мобільного додатку. Для цього вподобайте нашу Facebook сторінку!
І приєднуйтеся до нашої групи, там ми спілкуємося про Карпати!

Мобільний додаток для android телефонів "В Похід Карпатами"

2 коментарі до “Нова версія мобільного додатку “В Похід Карпатами””

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *