В Похід
Карпатами

Квести та змагання

Яр 2021, 19 травня, 13:27 2739
Чи є можливість зробити зміни, щоб фіксувати вершини не тільки через ЖПС модуль, а, наприклад, через координати витягнуті з фото... а то трішки обідно, коли ти був, а включить прогу забув і тепер в прольоті...

Коментарі 14

Лише зареєстровані користувачі можуть додавати коментарі у форум

Lexx
Взяти квест "всі двохтисячники Карпат" вдалося лише на Петросі,бо раніше просто був відсутнім інтернет на Лайфі Ну й маршрут Чорногірським хребтом 2 рази автоматично завершувався на оз. Бребенескул
Roman Gelembjuk
Залежності від інтернету немає. Мусить працюватии і без підключення. Ви реально відвідали всі інші вершини і вам не відмітило відвідання?
Lexx
Так..проходячи маршрут Чорногірським Хребтом з Дземброні(старт 11:00 9 серпня) і фініш в с.Кваси 13 сепня Отаке видавало при спробі взяти квест
Lexx
Та й точки "тікали"...лише вже на Петросі вдалося взяти квест і точка змінила вигляд на прапорець
Яр
2. Дземброня - точка гуляе х/з де
Roman Gelembjuk
Я вніс виправлення. тепер координати будуть правильні. через деякий час на мобілному додатку оновиться
Яр
Яр
Яр
знайшов проблемку в квесті 100 вершин: Петрос - точка гуляе метрів на двадцять. якщо в топ6 зафіксувало, то в 100ні намагалось мене загнать на обрив... якщо можна, виправте помилку и зафіксуйте досягнення
Roman Gelembjuk
дякую, що повідомили. я вніс виправлення і зарахував вам цю вершину
Roman Gelembjuk
Якщо так зробити, то кожен зможе додати собі любу вершину. Фотку можна взяти чужу. Я планую зробити ще один інший інструмент - "Історія походів" чи щось таке, щоб можна було позначити всі вершини на яких вже був і показати в своєму публічному профілі. Причому, буде спеціальні мітка для тих вершин де ваше перебування підтверджено самим додатком , тобто телефон реально був на вершині. І тоді можна відрізнити ті місця що ви дійсно були і ті де ви сказали що були. Це буде підзіше. А квести міняти не буду. тім дійсно необхідне реальне підтвердження.
vask
Доброго дня! Якщо буде публічний профіль то чи буде можливість писати особисті повідомлення безпосередньо до інших учасників?
Roman Gelembjuk
Це можна зробити. Швидше за все зроблю
vask
Дякую! Було б добре-деколи можна прогавити в чаті відповідь та й учасникам буде легше зв'язуватися між собою