Форум •    •   3646
  •     Denia Belitskiy   •   2022, 10 червня, 18:47

Походи під час воєнного стану

Давайте поспілкуємося на тему маршрутів де можна перебувати без проблем, про блокпости і тд. В кого які були випадки?
5 коментарів
 
Лише зареєстровані користувачі можуть додавати коментарі у форум
Ввійти або Зареєструватися
Юра Шуляр
2022, 30 липня, 19:41
Їхав минулого тижня в Осмолоду,блокпостів немає,але в Перегінську за мостом де поворот на Сливки стояли троє військових з воєнкомату,вручали повістки.Далі все ок,дуже гарно відпочили біля лісництва Різарня,позначку на карті зробив,всім приємного відпочинку.
Олександр
2022, 19 червня, 22:23
Чи можна ставити намети в спеціально обладнаних місцях при дорозі або десь неподалік. Я питаю це в зв'язку з військовим станом, щодо коменданської години, як себе вести з 23:00 до 5:00(коменданський час), тобто по дорогах пересувптися фактично заборонено в цей час-Ок. тоді скажімо моделюю ситуацію: рухаюся транспортом і тут десь ближче до 22:00год. я знайшов хоч якесь місце для паркінгу і відпочинку (спеціально обладнене чи просто гарну галявину десь обаьіч дороги), розложив намет і все, можна так відпочивати? Як взагалі себе поводити в Карпатах в такий час, як правильно, щоб не порушувати, надайте який "гайд"/інструкцію, настанову щодо цього питання. П.С. А ще питання, чи можна палити багаття у спеціально призначених для цього місцях(обложене камінням) для приготування їжі і в коменданську годину. Дозволено чи ні?
Roman Gelembjuk
2022, 17 червня, 09:49
ЧИ є інформація про маршрути в Чернівецькій області?
Roman Gelembjuk
2022, 17 червня, 09:49
Маршрути заборонені в закарпатській області на час військогово стану Наразі заборонено відвідувати такі туристичні маршрути: - Закарпатський туристичний шлях у точках: перехід Убля / Малий Березний – смт Великий Березний – ур. Явірник – с. Сіль – ур. Княгиня – с. Стужиця – с. Загорб – г. Черемха – с. Лубня – г. Плішка – с. Верховина-Бистра – пер. Ужоцький; г. Стіг – г. Межипотоки – г. Піп Іван; Мармароський – пол. Лисича – с. Ділове; - із с. Ділового до г. Піп Іван на території Трибушанського природоохоронного науково-дослідного відділення; до водоспаду Ялинський на території Трибушанського природоохоронного науково-дослідного відділення; до мінерального джерела в урочищі Головач на території Марамороського природоохоронного науково-дослідного відділення; - с. Стужиця – Праліси – Кременець на території Ужанського національного природного парку; - ур. Бистрий – лісовий будинок – Стела на кордоні на території Ужанського національного природного парку; - с. Стужиця – гора Кременець на території Ужанського національного природного парку.
Roman Gelembjuk
2022, 17 червня, 09:47
Давайте обговоримо цю тему і я додам окрему статтю в Довідник https://vpohid.com.ua/pages/v/handbook/ як підсумок
 

Ви можете використати мобільний додаток "В Похід Карпатами" щоб працювати з форумом. Ваші обговорення будуть завжди з вами