Міста і села Карпат. Інформація для пішого туриста

На нашому сайті “В Похід Карпатами” з’явився новий розділ “Міста і села“. Це каталог та карта всіх населених пунктів у Карпатах.

Про кожний населений пункт із каталогу ми збираємо інформацію, яка може бути корисною для пішого туризму в Карпатах:

  • Розміщення, географічні межі
  • Загальна довідкова інформація
  • Інформація про транспорт
  • Фотографії та коментарі від наших користувачів

Мета створення нового розділу – допомогти туристам вирішити “транспортну проблему” , покращити планування своїх походів, отримати актуальну інформацію в поході.

Незабаром цей розділ з’явиться у новій версії мобільного додатку. Користуючись додатком, ви зможете знайти інформацію про найближчі населені пункти, рух транспорту. Як і раніше, все це буде працювати як з підключенням до інтернету так і без нього. Наявність мобільного додатку надасть можливість швидко зорієнтуватися в навколишній місцевості, визначити місто, селище чи село, а також розклад руху автобусів та поїздів у даному пункті перебування.

Функція “Де я?” показуватиме найближчі населені пункти, відстань до них (до меж і до центру), напрямок до населеного пункту та інше.

В даний час каталог вже сформовано, проте інформації про конкретні села та міста, про транспортну розв’язку все ще замало. Працюємо над її поповненням, надіємось на допомогу користувачів нашого сайту.

Шановні любителі походів, поціновувачі Карпатського краю, знавці історії і всі, хто володіє такою інформацією, запрошуємо вас до співпраці. Разом сформуємо актуальну базу для походів Карпатами! Ваші дописи, коментарі, світлини стануть у пригоді кожному, хто уже полюбив і прагне більше пізнати, підкорити мальовничі Карпати.



P.S. Не забудьте підписатися на наші оновлення у Facebook, щоб знати коли вийдуть нові версії мобільного додатку. Для цього вподобайте нашу Facebook сторінку!
І приєднуйтеся до нашої групи, там ми спілкуємося про Карпати!

Мобільний додаток для android телефонів "В Похід Карпатами"

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *