Вам подарунок на Новий рік! Нова версія мобільного додатку – 1.4 “Ребра”!

Приємний подарунок на Новий рік любителям Карпат!

Вийшла нова версія мобільного додатку “В Похід Карпатами”. Назва версії – 1.4 “Ребра”.

Версія названа на честь гори Ребра (2001) на Чорногірському хребті. Це один з шести наших двотисячників. Гора важлива, і зміни в мобільному додатку теж важливі.

Вся увага в діяльності нашого проєкту від часу попередніх версій була направлена на підтримку можливостей спілкування туристів у горах між собою, на розвиток спільноти любителів піших походів Карпатами.

Саме тому я розробив два нові інструменти – Форум та Чат. Обидва інструменти є також на веб-сайті “В Похід Карпатами” (тут Форум, а тут Чат). Все це одна система: можна працювати через сайт або через мобільний додаток.

Випереджуючи ваші зауваження, що форумів та чатів в інтернеті є багато, в тому числі й соціальні мережі, аргументую свою думку.

Я бачу дві причини, щоб розмови про походи в Карпати велися на окремій платформі:

  • все, що написано в соціальних мережах, швидко губиться. Обговорення ведеться, а потім перемішується з тонами інформації в стрічці і за декілька днів вже повторюються ті самі питання знову. Спільнота не може напрацювати “банк знань” і легко знайти все що треба в будь-який момент. Тому необхідна окрема платформа, заточена саме для розмов, дискусій, інформації про Карпати.
  • на відміну від соціальних мереж та традиційних месенджерів, цей додаток оптимізований для роботи з мінімальним інтернет з’єднанням. В Карпатах мобільне покриття є не всюди. В деяких місцях сигнал слабкий. Там де фейсбук “не тягне”, цей додаток має більше шансів обмінятися інформацією. Нічого лишнього не передається.

Форум. Інструмент для обговорень та дискусій. Для тем, до яких ми будемо повертатися для продовження спілкування, конкретного обговорення тих чи інших питань.

Чат. Це інструмент для розмов у реальному часі. Своєрідний месенджер. Але у нашому чаті є не тільки дописи користувачів, але і коментарі з усіх розділів платформи: обговорення маршрутів, місць, населених пунктів, коментарі форумів. Чат – це місце, де ми бачимо все, що відбувається на платформі в реальному часі.

Місцезнаходження при коментуванні. Наші інструменти спілкування мають важливу особливість. При дописах з мобільного додатку можна вказати своє місцезнаходження. Біля таких коментарів буде відображено кнопку “Локація”, за якою ваші співрозмовники зможуть дізнатися звідки ви написали свій коментар, де саме в Карпатах ви перебуваєте в даний момент. Ця функція буде корисною в багатьох ситуаціях.

Відео презентація нової версії

Пізніше я опублікую більше інформації про нові інструменти. Слідкуйте за оновленнями цього блогу!

Нова версія вже у Play Market. Оновлюйте та спілкуйтеся!



P.S. Не забудьте підписатися на наші оновлення у Facebook, щоб знати коли вийдуть нові версії мобільного додатку. Для цього вподобайте нашу Facebook сторінку!
І приєднуйтеся до нашої групи, там ми спілкуємося про Карпати!

Мобільний додаток для android телефонів "В Похід Карпатами"

2 коментарі до “Вам подарунок на Новий рік! Нова версія мобільного додатку – 1.4 “Ребра”!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *