Квести та змагання в Карпатах. Новий інструмент у мобільному додатку

Вийшла нова версія мобільного додатку “В Похід Карпатами” – 1.3.4. “Рокита” . Пам’ятаєте, ми називаємо версії номером та назвою якоїсь гори 🙂

Основним оновленням у цій версії є поява нового інструменту – “Квести та змагання”.

З цим інструментом ми зможемо організовувати змагання, квести та пригоди в наших Карпатах.

“Квест” в мобільному додатку “В Похід Карпатами” – це набір точок, визначених географічними координатами. Ці точки називаються контрольні пункти і зміст квесту в тому, щоб відвідати всі ці контрольні пункти.

  • Квести можуть бути обмежені в часі або без обмежень
  • Реєстрація на участь може бути обмежена конкретними датами або завжди відкрита
  • Доступ може бути вільним або тільки за запрошенням від організатора
  • Квест може мати старт та фініш або лише набір контрольних пунктів для відвідування в будь-якому порядку.
  • Інтернет підключення потрібне лише для приєднання учасника до квесту. Після цього мобільний додаток буде працювати без підключення, відслідковувати контрольні пункти та процес проходження квесту. Після завершення потрібно підключитися до інтернету, щоб дані збереглись на сервері і результат став доступний для підведення підсумків.

Для початку я створив два квести: “Хто швидше вийде на Хом’як” та “Всі двотисячники Карпат”.

“Хто швидше вийде на Хом’як” – це любительське змагання по сходженні на гору Хом’як. Кожен може приєднатися до змагання в будь-який момент і спробувати свої сили. Існує постійна таблиця результатів. Побити рекорд можна в будь-який час.

“Всі двотисячники Карпат” – це квест необмежений у часі. Багато туристів мріють відвідати всі 6 двотисячників у Карпатах. Цей квест дозволяє зафіксувати це досягнення.

Квести доступні на вебсайті “В Похід Карпатами”. З’явився новий розділ Квести. Тут є інформація про квести та результати.

В цьому відео я розповідаю як саме працює цей інструмент. На прикладі тестового квесту в Івано-Франківську я показую процес проходження квесту.

Якщо у вас є ідеї з приводу створення квестів та проведення їх в горах, поділіться своїми думками. Разом сформуємо базу цікавих квестів для пригод в Карпатах.



P.S. Не забудьте підписатися на наші оновлення у Facebook, щоб знати коли вийдуть нові версії мобільного додатку. Для цього вподобайте нашу Facebook сторінку!
І приєднуйтеся до нашої групи, там ми спілкуємося про Карпати!

Мобільний додаток для android телефонів "В Похід Карпатами"

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *