Прогноз погоди для походів у Карпати

Чудова новина для піших туристів наших Карпат! На сайті “В Похід Карпатами” та мобільному додатку удосконалено підтримку інформації про погоду в Карпатах.

Блок “Погода” був присутній і в попередньому варіанті. Проте інформація була недостатньо структурована. Користувачі відчували труднощі при визначенні прогнозу для обраного маршруту на сторінці “Погода”.

Тепер моніторинг погоди для маршруту став значно зручнішим.

Зміни на веб сайті “В Похід Карпатами” https://vpohid.com.ua/

На сторінці “Погода” є список гірських масивів Карпат, і для кожного масиву/регіону вказано перелік основних туристичних населених пунктів. Щоб дізнатися прогноз погоди у місці вашого перебування, обираєте найближчий населений пункт.

Сторінка з прогнозом погоди включає інформацію про теперішню погоду та прогноз на п’ять наступних днів.

Погода для всіх сіл та міст в Карпатах

Дізнатися такий же прогноз погоди для будь-якого населеного пункту в Карпатах ви можете і іншим способом. В каталозі “Села та міста” знайдіть потрібний вам населений пункт і під описом буде посилання на прогноз погоди. Або скористайтеся картою Карпат, щоб знайти потрібний населений пункт.

Посилання на прогноз погоди на сторінці села чи міста

Погода в конкретних місцях в Карпатах

Користувачі нашого веб сайту можуть легко дізнатися погоду в будь-якому місці з нашого каталогу об’єктів та місць. Для цього в описі кожного місця подано список найближчих населених пунктів. Обираєте сусіднє найближче село – і знайомитесь з прогнозом погоди. Зазвичай, погода не відрізняється на невеликих відстанях.

Прогноз погоди для маршрутів

Для похідних маршрутів з нашого каталогу ви також можете отримати інформацію про погоду. Для кожного маршруту подано список сусідніх населених пунктів чи тих, де проходить маршрут. Що і дозволить вам переглянути прогноз для цих місць в районі маршруту.

Прогноз погоди в мобільному додатку “В Похід Карпатами”

Ще ціннішою є підтримка інформації про погоду в мобільному додатку “В Похід Карпатами”. Особливістю цієї функції є робота без підключення до інтернету, якщо дані були попередньо отримані в телефон.

Ознайомитись з прогнозом погоди можна через головне меню або в розділі “Інструменти”

На головному екрані цього інструменту перед вами список гірських масивів, так само як на веб сайті. Крім цього, якщо вже обрано маршрут, ви побачите посилання на інформацію про погоду саме на вашому маршруті.

При виборі гірського масиву зі списку буде перелік населених пунктів в цьому масиві.

Якщо обрати прогноз для маршруту, то також буде показано перелік основних населених пунктів в цьому маршруті і можливість переглянути прогноз погоди для них.

Для поточного маршруту прогноз завжди можна швидко подивитися з головного екрану або зі сторінки інформації про маршрут, натиснувши відповідні іконки.

Дані про погоду можна легко отримати для будь-якого маршруту в каталозі, скориставшись новою кнопкою в панелі інструментів

Найголовніше!

Дані про погоду на вашому обраному маршруті будуть автоматично оновлюватися, коли є інтернет підключення. Вам не потрібно думати про оновлення прогнозу погоди. Коли є підключення, додаток сам отримає дані для населених пунктів в районі вашого маршруту. Ці показники збережуться і їх зможете переглядати вже без підключення до інтернету.

Оновлений інструмент “Прогноз погоди” доступний у версії 1.3.2 “Магура” і пізніших.



P.S. Не забудьте підписатися на наші оновлення у Facebook, щоб знати коли вийдуть нові версії мобільного додатку. Для цього вподобайте нашу Facebook сторінку!
І приєднуйтеся до нашої групи, там ми спілкуємося про Карпати!

Мобільний додаток для android телефонів "В Похід Карпатами"

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *