“Що то за гора?” – нова унікальна функція мобільного додатку “В Похід Карпатами”

Оновлено. 11 травня нова версія вже доступна для всіх користувачів! Ставати бета тестером вже не потрібно.

Роботу над функцією “Що то за гора?” завершено! Починаємо тестування в реальних умовах перед випуском нової версії.

“Що то за гора?” – це інструмент в складі мобільного додатку “В Похід Карпатами”, який дозволяє визначити назви гірських вершин, які ви бачите перед собою.

Ці функція працює лише на Андроід телефонах з версією 5 або більше (нові телефони мають версію 10).

На даний момент нова версія ще не доступна для всіх, лише для користувачів, які погодилися стати бета-тестерами мобільного додатку “В Похід Карпатами”.

Режим бета-тестування на платформі Play Services дозволяє перевірити нові версії мобільних додатків на обмеженій кількості добровольців – бета-тестерів.

Я вирішив провести нову версію мобільного додатку “В Похід Карпатами” через цей процес, щоб переконатися, що нова функція працює правильно, без помилок.

Нова версія називається 1.3.0 “Магура”

Щоб спробувати цю версію мобільного додатку зараз таки, вам необхідно погодитися стати бета-тестером. Цей режим не несе жодних загроз для вашого телефону, єдине , що він робить, це встановлює версію мобільного додатку, яка ще не доступна для інших.

Оновлено. 11 травня нова версія вже доступна для всіх користувачів! Ставати ьета тестером вже не потрібно.

Отже, якщо ви готові перевірити нову унікальну функцію “Що то за гора?”, перейдіть за посиланням https://play.google.com/apps/testing/com.gelembjuk.mytrekking і там підтвердіть готовність отримати бета-версію мобільного додатку “В Похід Карпатами”. Через деякий час ви зможете встановити цю версію звичайним способом через Play Services на вашому Андроід телефоні.

300200200

Спробуйте використати інструмент “Що то за гора?” під час свого походу Карпатами. І поділіться враженнями. Напишіть емейл на vpohid.com.ua@gmail.com або напишіть на месенджер на фейсбук сторінці https://www.facebook.com/vpohid.com.ua .

Це відео-презентація нової функції. Ще раз нагадую, на даний момент (початок травня 2020) цей інструмент доступний лише в бета-версії мобільного додатку.

Зверніть увагу. Серед налаштувань цього інструменту є пункт “Корекція”. Це число від -5 до +5 . Якщо у вас маркери гір стоять невірно, зсунуті вліво або вправо, ви можете міняти значення цього параметру , щоб адаптувати компас вашого телефону і виправити зображення маркерів на більш точне.



P.S. Не забудьте підписатися на наші оновлення у Facebook, щоб знати коли вийдуть нові версії мобільного додатку. Для цього вподобайте нашу Facebook сторінку!
І приєднуйтеся до нашої групи, там ми спілкуємося про Карпати!

Мобільний додаток для android телефонів "В Похід Карпатами"

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *