Forum • Dyskusja ogólna   •   391
  •     Гавриш Олена   •   11 Czerwiec, 07:11

Походи Карпатами 40+

Шукаю жінку 40+ (або невелику групу), для радіальних виходів в гори (відстань до 20 км.), з ночівлею в наметових кемпінгах. . Або перехід з наметами (відстань десь 10 км за день.), з ночівлею в горах. Мені 52 роки. Олена.
7 komentarze

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze na forum
Zaloguj się lub zarejestruj
Григорій
17 Czerwiec, 12:14
Олено Михайлівно! Ми з Вами, здається, колись говорили. У мене буде похід Ворохта - Кукул - Говерла - Несамовите - Петрос - Кваси приблизно з 28.07.26 по 5.08.26. Хочу виїхати з Києва 27.07.26. Похід не комерційний. Збираю в групу тільки людей, які хочуть активно відпочити, оздоровитись, отримати насолоду від гірських краєвидів та набути деякого досвіду. Якщо Вам підходить, будь ласка. Про похід я ще не оголошував, групи поки що немає.
Гавриш Олена
22 Czerwiec, 17:48
Давайте спробуємо. пишіть
Жевжик Светлана
17 Czerwiec, 07:45
доброго дня ,є бажання піти у гори ,я без досвіду, саме таких подорожей),але дуже легка на підьом .Мені 54, Світлана.
Григорій
17 Czerwiec, 12:26
Світлано! Ви, мабуть, прочитали, що я писав Олені. Приєднуйтесь. Маршрут класичний, посильний для людей без досвіду. 6 ходових днів і 2 дні резервні на днівки і перечікування негоди. Є можливість проходження частини маршруту та погодження маршруту і термінів.
Гавриш Олена
22 Czerwiec, 17:49
Напишіть.
Гавриш Олена
22 Czerwiec, 17:51
Вітаю. Пишіть
Гавриш Олена
22 Czerwiec, 17:53
Світлана, пишіть на емейл

Do pracy z forum możesz używać aplikacji mobilnej "Szlaki Karpat". Twoje dyskusje będą zawsze z Tobą