Forum • Dyskusja ogólna   •   1169
  •     Иван Розінков   •   2023, 10 Październik, 09:41

Безпека дому

Збираюсь в похід, але страшно дім залишити без нагляду. Сусіди у мене такі, що навряд чи подивляться. Що придумати можна, щоб не переживати? Може друзів просити пожити декілька днів? А як у вас?
8 komentarze

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze na forum
Zaloguj się lub zarejestruj
orell Saskko
31 Październik, 13:00
Доброго дня всім! Мав сумніви щодо вибору автоматів у Місто Слотів, але знайшов на https://mistoslotiv.com.ua/ чудовий огляд, який розвіяв усі питання. Там не просто перелічені слоти, а є інформація про виграші, бонуси, відсоток віддачі. Завдяки цьому відчуваю, що можу вибирати більш вигідні ігри. Це відмінний сайт для тих, хто хоче мати більше шансів на успіх і грати обдумано.
L. Maher Margaret
24 Kwiecień, 11:59
Дякую!
Backer Emily
24 Luty, 19:57
посмотрим
Филимонов Олег
1 Luty, 12:21
До речі, недавно випадок був, згадав я.. Лишили дім на сусіда, а той бухарик запойний Спалив людям хату.. Жесть така.
Фастова Милана
27 Listopad, 18:09
Я також так вважаю
Антонов Степан
2023, 10 Listopad, 11:19
Про безпеку варто подбати
Green
2023, 10 Październik, 19:04
якщо у вас там шастають, то попроси когось пожити, із друзів чи родичів. зазвичай це всім цікаво:) у нас так:) але у нас і не шастають. і коту не нудно)
Соболева Алина
2023, 10 Październik, 13:48
В мене охорона підключена. Тому проблем нема. Можу в будь-який час поїхати чи піти куди давгодно.

Do pracy z forum możesz używać aplikacji mobilnej "Szlaki Karpat". Twoje dyskusje będą zawsze z Tobą